Rykk frem til bygge-start

01.mar.2007 @ 08:57

Heddal ungdomsskole skal rustes opp! Tirsdag kunne vi lese at Heddal ungdomsskole har vært på dispensasjon i over 6år. Nå skal endelig skolen rustes opp. Til glede for de ansatte, elever og foreldre!

I valgkampen for 4-år siden arrangerte elevene på heddal ungdomsskole debatt med politikerne i Notodden. Alle partier m/unntak av arbeiderpartiet møtte opp. I debatten var det bare Høyre/V som uttrykket at de var innstilt på å se på andre løsninger. Rett etter valget vedtok kommunestyret enstemmig en opprusting til over 30 millioner på Heddal ungdomsskole. Det er i praksis denne planen som nå skal gjennomføres, minst 3 år for sent.

I gårsdagens Varden kan man lese at Ap-Leder Lise Wiik mener det er å rykke tilbake til start. I mitt monopol spill heter det "rykk frem til start". Det er forøvrig også et veldig godt kort.  Planene for den nye ungdomsskolen i Heddal er faktisk så gode at kanskje rykk frem til slottsplassen ville være det best beskrivende kortet.

Alternativet til Arbederpartiet er å legge ned Heddal Ungdomsskole og busse elevene til ungdomsskolen i Notodden. Stikk i strid med de uttalelser som foreldre i Heddal har gitt utrykk for og det de selv stemte for i begynnelsen av perioden.

Ordfører Bakken i Notodden er det derimot ikke så enkelt å få ut av hva han mener. I skolesaker forholder han seg ganske taust. Både i saken om innholdet i skolen (den gode skole i Notodden) og i denne saken savner jeg å høre en leder stake ut kursen for skolene våre.

Jeg vil gi ros til Solidaritetslista, Senterpartiet og Fremskrittspariet for å stå sammen med oss i denne saken. Den gode tonen partiene i mellom i denne saken viser på nytt hvor spennende politikken i Notodden er på sitt beste.

Sol, Sp, FrP og KrF går også utover opprustning av Heddal ungdomsskole i sitt vedtak. Nå ønsker vi sammen å få en prioriteringsliste fra rådmann på opprustning av andre skolene. Det er et utrolig press på skolene i sentrum. Disse må også rustes opp. Jeg håper at det skolepolitiske forliket som vi nå er gått sammen om vil stå ved lagt frem til kommunestyret og at det kan danne grunnlag for en felles enighet (også med AP, H) til det beste for elevene i Notodden kommune.


Kommentarer:
Postet av: Filip Rygg

Dette vil du vinne stemmer på! Bra!

01.mar.2007 @ 10:07
URL: http://www.klimafokus.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/4520706
hits