KrFU landsmøtet

22.jun.2007 @ 02:29
KrFU arrangerer denne helgen landsmøte i Stavern. Kjell Ingolf Ropstad skal velges til ny leder etter Inger-Lise Hansen som er blitt 2.nestleder i KrF.

Jeg reiser til landsmøtet med utelukkende politisk agenda. Jeg har med meg 2 resolusjoner som jeg håper å få vedtatt. I den ene håper jeg å få med landsmøtet på å oppheve ordninger med forkjøpsrett til boliger, da dette er et stort hinder for mange unge boligkjøpere. Den andre resolusjonen omhandler ytterligere nye tiltak for å begrense spilleavhengighet, herunder maksgevinst på 2 millioner i pengespill og krav om flere spillefrie dager hos Norsk Tipping og Rikstoto.

Landsmøtet blir den føste begivenheten for Telemark KrFUs nye leder John Mpongo. John er opprinnelig fra Kongo, men har vært med i KrFU i mange år. Nå har han tatt på seg denne viktige lederoppgaven. Lykke til!

Kommentarer:
Postet av: Hans Kr.

Nå er det vel heller prisen på borettslagsleiligheter som er det stor hinder for unge boligkjøpere, enn forkjøpsretten.

Legg til rette for at unge i etableringsfasen, enklere kan få lån.

De klarer i mange tilfeller å betle 6-8000 kr. i leie av leilighet, og det kan betjene at ganske stort lån for det månedsbeløpet.

Forøvrig er det vel lite et parti som ligger å dupper rundt spererense i det hele tatt kan tilføre det norske samfunnet.

Det siste folk hukser fra Krf er vel røykeloven til Mullah Høybråten, og den er det vel bare trogne Krfere som fortsatt hyller.

Utgått parti med politikk utgått på dato er vel en grei diagnose.

22.jun.2007 @ 16:58
URL: http://magnor.nettblogg.no
Postet av: Øyvind B. Vassli

fin resolusjon om spilleautomater..

går det an å melde seg inn i Telemar krfu?

03.jul.2007 @ 01:32
URL: http://ustaoset.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5468013
hits