Ap snur i Storgatasaken!

15.aug.2007 @ 09:41

Det er et historisk svakt Arbeiderparti vi er vitne til i Notodden for tiden. Meningsmålingen som for litt siden ble presentert i Varden ville gi Arbeiderpartiet historisk lav oppslutning, dersom det ville blitt valgresultatet.

I dag står 4 smilende listekandidater i Ap frem i avisa og lover å avslutte forsøksperioden med stengt Storgate. Dette til tross for at Ordføreren fra samme parti lovet å ikke avslutte forsøksordningen før perioden var over.

At Arbeiderpartiet i Notodden har vinglet, sprukket og snudd er ikke noe nytt denne perioden, men at det skjer så tydelig er spesielt.

De 4 smilende Ap-politikerne begrunner det at de nå snur med at de ikke vil at en fillesak skal ta fra andre saker vikitg oppmerksomhet.  - At Arbeiderpartiet hevder at stengingen av Storgata er en liten fillesak er nok et synspunkt de står ganske alene om. Næringsdrivende har hatt underskriftsaksjon hvor 38 av 40 næringsdrivende skrev under. Rånerne har protestert. Media lager meningsmålinger og skriver side opp og side ned.

Hvis saken var en fillesak, hvorfor skulle man da gjøre et hastevedtak i kommunestyret for å få til perioden allerede i sommer.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5501993
hits