Ny ordfører!

25.sep.2007 @ 20:14
Det er tirsdag og jeg er kommet midtveis i min ferie. Gradestokken ligger fortsatt 25 grader pluss og det er ikke en sky på himmelen over Los Angeles.

Det er godt å være ferdig med valgkampen. Dårlig nattesøvn, ugreie leserbrev og sinte tilbakemeldinger. På den annen side veldig mange positive journalister, kollegaer (både i eget og andre parti),  LO og andre.

Lise Wiik blir ny ordfører på Notodden. Da det ble sosialistisk flertall er Lise Wiik det beste alternativet. Hun har både erfaring, lederevner og tør å ta tak. Etter min mening vil hun lede arbeiderpartiet mot sentrum og vise ansvarlighet overfor økonomisk handlingsrom. Lise Wiik blir Notoddens første kvinnelige ordfører. Hun seiler dessuten opp som en klar kandidat til stortinget om to år. Som første vara til stortinget i dag og med en tilnærmet annonym stortingsbenk fra arbeiderpartiet er hun en klar kandidat til en av de 3 første plassene på Ap's liste.

Hvem som blir Ap sin sammarbeidspartner er ennå uvisst. Mye tyder imidlertid på at det blir SOL. Sentrumspartiene har vært svært åpne for sammarbeid. Vi ønsker virkelig et sammarbeid. Vi tror det blir vanskelig for AP med en ny periode med et dominerende SOL.Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5535712
hits