Senterparties valgstrategi!

15.apr.2009 @ 00:59
Telemark Senterpartis valgstrategi ligger åpent på nettet (hvertfall i skrivende stund(jeg har en sikkerhetskopi i tilfelle)). Her blir Fremskrittspartiets toppkandidater kalt "knoll og tott", KrFs toppkandidat skal ikke være "kristen nok" for enkelte velgere og Torbjørn Røe Isaksen skal være en drømmekandidat for Høyre, men ingen trussel for SP velgere.

Karakteristikken for eget parti er heller ikke god:

I analysen av sitt eget parti erkjenner senterpartiet bl.a:

- Liten organisasjon, særlig i folkerike områder.

- Partiet har ingen hovedsaker for valgkampen.


Under punktet der KrFs kandidat vurderes legges det vekk på at kandidaten kanskje ikke er "kristen nok". Pussig nok har Senterpartiets egen kandidat god troverdighet i verdispørsmål som tidligere søndagsskolelærer. All respekt til søndagsskolelærere, men min søndagsskolelærer lærte meg at man enten var kristen eller ikke. Det går ikke an å være bare litt kristen eller ikke kristen nok.

Notatet er tydelig ikke ment for offentligheten. Hvorfor det ligger ute på nettet er uklart. Jeg fant det ved å søke på KrFs kandidat Geir Bekkevold.

Kommentarer:
Postet av: Filip Rygg

Helt utrolig! Lastet du det ned? Ser at de har fjernet det nå.

15.apr.2009 @ 07:28
URL: http://www.filiprygg.no
Postet av: Tor Andre

Det ligger fortsatt ute. bare en feil i min link :)

15.apr.2009 @ 07:33
URL: http://ljosland.nettblogg.no
Postet av: Filip Rygg

Bare en ting til: Jeg får ikke RSS hos deg til å fungere, dermed får jeg heller ikke opp link hos meg.

15.apr.2009 @ 07:33
URL: http://www.filiprygg.no
Postet av: Sigrid

Ajajaj, fantastisk! De har lagt ut SWOT-analysen sin på nettet! (Og gjort den feil, til alt overmål.)...de er jo skjønne også da.

15.apr.2009 @ 08:49
URL: http://gaardsvoll.com/helgeogsigrid
Postet av: Ella

HAHAHAHlitt usikker på om dette er søtt eller bare skremmende. En sak er at det er ment å være et internt dokument, men man kaller da ikke storingsrepresentanter for "knoll og tott" eller vurderer "hvor kristne" andre kandidater er, -selv ikke i et internt dokument.

15.apr.2009 @ 09:46
URL: http://morfjord.blogspot.com
Postet av: Kjell Ingolf

Ja, den ligger jo ute enda. Interessant lesning, men gir meg også stor tro på at Geir tar det mandatet.. :)

15.apr.2009 @ 09:52
URL: http://kjellingolf.no
Postet av: Kjetil

Dette er nok pinlig for dem, hvis de i hele tatt har oppdaget at det har skjedd. Doc-filer blir ikke cached av Google, men det kan hende at HTML-versjonen blir det. I så fall ligger den her: http://tinyurl.com/dgh9ak

15.apr.2009 @ 10:12
URL: http://www.ungkristen.com/
Postet av: Anja Hjelseth

Hei Tor Andre! Dette er et gammelt diskusjonsnotat til fylkesårsmøte som ble lagt ut på nettsidene for mange måneder siden sammen med resten av sakene til fylkesårsmøte, kan jo beklage at språket er litt vel muntlig... Vi har et nytt strategidokument nå som blant annet er basert på mine besøk i alle kommuner i Telemark, det offentliggjør vi nok ikke;-) Og vi har jo hatt landsmøte etter dette ble skrevet i januar, så nå er det jo klart at partiets hovedsaker er: - Grønn samferdsel- Et grønnere næringsliv - God skole og eldreomsorg der du bor Ha en fortsatt fin dag!

15.apr.2009 @ 11:56
Postet av: Helge

Godt at landsmøtet har funnet noen saker dere kan bruke i Telemark.. Men hvorfor kunne dere ikke gjort noe med dette siden dere har vært i regjering i fire år?

15.apr.2009 @ 12:15
URL: http://www.gaardsvoll.com/helge

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/8440755
hits