Verktøykassa som forsvant!

30.apr.2009 @ 07:41
Det blir ikke noe gassrør til Grenland sier Terje Riis Johansen. Gassrøret som var de rødgrønnes store løfte til Telemarksvelgerne før valget er nå bare et nytt kulepunkt i regjeringens liste over løfebrudd.

Denne regjeringen har hatt tidenes største budsjetter, og tidenes største investeringspakker (krisepakker). Likevel har de ikke funnet så mye som en tommestokk.

Fagforeningene er skuffet og kaller det en tragedie. I morgen er det 1.Mai markeringer. Det må være en god annledning for å ta frem en gammel parole - Ny regjering, ny solidaritet.


Regjeringens topp ti løftebrudd:

- Fattigdommen skulle fjernes med et pennestrøk
- Arbeid til alle er jobb nummer en
- Verktøyene til industrien i Grenland
- Flertallsregjering skulle gi mindre kaos
- Full barnehagedekning til alle
- Bassengene skulle fylles opp
- Kommuneøkonomien skulle bli god
- Kutt i forskningen
- Ikke flere lærere pr elev
- Sosialhjelpssatsene skulle økes

listen er overhodet ikke uttømmende. Kom gjerne med dine innspill på topp ti løftebrudd.

Kommentarer:
Postet av: Lene Aksnes

Veldig bra liste, fyller her på med nr 11-20! Jeg så på Soria Moria-erklæringen, og fant 10 punkter jeg ikke har merket at det er blitt gjort nevneverdig med:- De har ikke bygd bygd noen vindmøller!- Det stod at de skulle videreføre det samlede skatte- og avgiftsnivået som gjaldt for 2004, men etter det jeg har fått med meg virker det som om det har økt.- Beholde fradraget for gaver til frivillige organisasjoner (litt usikker på dette).- De har ikke innført et ungdomskort for ungdom, elever og studenter der de får 50 % rabatt.- De har ikke stilt krav om tilrettelegging for funksjonshemmede på offentlig transport (er vel også i KrFs programforslag?)- De har heller ikke lagt til rette for det frivillige norge.- Tviler også på at de har arbeidet aktivt for avskaffelse av dødsstraff i alle land.- Det sto også at de skulle innføre en antidiskrimineringslov for funksjonshemmede, om de har gjort det syns jeg de bryter den når de tillater at kvinner tar abort om barnet har downs. De burde heller lagt det bedre tilrette for barn med downs.- Syns de verken har gitt politiet tid eller ressurser nok til å gjennomføre forebyggende arbeid. - De skulle også styrke tilskuddet til frivillige organisasjoner som arbeider med inkludering, men hva med de kristne?

30.apr.2009 @ 23:11
URL: http://lenaks.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/8701629
hits