Tidenes yngste KrF

30.apr.2007 @ 12:14

image1
Foto: Lars Løkkebø - Telemarksavisa


Landsmøtet i KrF denne helgen var en stor opptur for alle velgerne som i lang tid har ventet på KrFs fornyelse. Valget av Inger Lise Hansen som nestleder i partiet gir partiet den nødvendige bredde i partiledelsen til å favne like bredt som de store partiene. KrF ble romsligere og rausere parti. Samtidig får vi norges beste skolerte og kunnskapsrike nestleder.

KrF satser ungt. Det er ikke bare jeg som vil ta makta. Vi har unge ordførerkandidater i Kristiansand, Bergen, Sarpsborg og flere mindre kommuner. I KrFUs opprinnelige strategidokument lå det 3 målsetninger for valgkampen i 2007; 

1: KrF skulle få 100 unge folkevalgte KrFU'ere
2: KrF skal få 3 ordførere eller varaordførere
3: Geir Helljesen skal nevne KrFUs gode valgkamp på valgsendingen 11.sept.

Dette "store og hårete" målet kan nå bli en realitet.

KrF har med ungdomssatsningen endelig en mulighet til å nå ut til yngre velgere. Politikken har vi alltid hatt, kommunikasjonen og kandidatene er nye. Jeg gleder meg til å jobbe for KrFs nye ungdomsprofil!


Debatt i NRK-Telemark om stenging av Storgata

17.apr.2007 @ 17:25
http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/246149 

spol til ca 17.minutter.

Debattmotstander er Ordfører Bjarne Bakken (AP).

Radiointervju NrK Telemark om Stenging av Storgata.

14.apr.2007 @ 12:15
http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/245544

Storgata er for alle!

13.apr.2007 @ 11:52
Kommunen vår trenger et levende sentrum. I sentrum er Storgata livsnerven som knytter bilister, syklister og fotgjengere sammen med næringsliv og kulturlivet i sentrum.  

KrF vil ikke stenge deler av Storgata for biltrafikk. Storgata har vært og er nå stengt på grunn av opprustning. Når gata har blitt åpnet igjen, har dette ført til økt omsetning i forretningene. KrF har tro på å videreføre opprustningen av sentrum, derunder også torvet. Vi har tro på at bedre tilgjengelig til å parkere bilen gratis vil føre til økt aktivitet i sentrum. Vi tror på at et lavere skatte- og avgiftsnivå vil tiltrekke seg nye forretninger til byen. 

Storgata er for alle. Derfor må man vise hensyn til hverandres ønsker og behov. Vi vil skape trygghet i byen. Synlig politi, god tilrettelegging for funksjonshemmede, brede og isfrie fortau, og gatelys som lyser. 

Det viser seg at et fortsatt mørkerødt styre i Notodden etter valget kan føre til stenging av deler av Storgata. Vi ønsker å være et alternativ til dette styret.


Nei til uadressert reklame

02.apr.2007 @ 12:37
http://www.telen.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070402/NYHET/104020002/1003/ANNONSER

hits