Verktøykassa som forsvant!

30.apr.2009 @ 07:41
Det blir ikke noe gassrør til Grenland sier Terje Riis Johansen. Gassrøret som var de rødgrønnes store løfte til Telemarksvelgerne før valget er nå bare et nytt kulepunkt i regjeringens liste over løfebrudd.

Denne regjeringen har hatt tidenes største budsjetter, og tidenes største investeringspakker (krisepakker). Likevel har de ikke funnet så mye som en tommestokk.

Fagforeningene er skuffet og kaller det en tragedie. I morgen er det 1.Mai markeringer. Det må være en god annledning for å ta frem en gammel parole - Ny regjering, ny solidaritet.


Regjeringens topp ti løftebrudd:

- Fattigdommen skulle fjernes med et pennestrøk
- Arbeid til alle er jobb nummer en
- Verktøyene til industrien i Grenland
- Flertallsregjering skulle gi mindre kaos
- Full barnehagedekning til alle
- Bassengene skulle fylles opp
- Kommuneøkonomien skulle bli god
- Kutt i forskningen
- Ikke flere lærere pr elev
- Sosialhjelpssatsene skulle økes

listen er overhodet ikke uttømmende. Kom gjerne med dine innspill på topp ti løftebrudd.

Senterpartiet bør beklage!

15.apr.2009 @ 17:26
Senterpartiet bør beklage karakteristikkene av andre toppkandidater i Telemark. Karakteristikker som "knoll og tott" og "ikke kristen nok" hører ikke hjemme i en fair valgkamp.

Jeg er forundret over at Senterpartiet ennå ikke har gitt noen form for beklagelse av karakteristikkene. Skal de vinne et mandat fra Telemark bør de opptre mer redelig videre i valgkampen. Velgerne vil gjennomskue billig retorikk og usanne karakteristikker.


Senterparties valgstrategi!

15.apr.2009 @ 00:59
Telemark Senterpartis valgstrategi ligger åpent på nettet (hvertfall i skrivende stund(jeg har en sikkerhetskopi i tilfelle)). Her blir Fremskrittspartiets toppkandidater kalt "knoll og tott", KrFs toppkandidat skal ikke være "kristen nok" for enkelte velgere og Torbjørn Røe Isaksen skal være en drømmekandidat for Høyre, men ingen trussel for SP velgere.

Karakteristikken for eget parti er heller ikke god:

I analysen av sitt eget parti erkjenner senterpartiet bl.a:

- Liten organisasjon, særlig i folkerike områder.

- Partiet har ingen hovedsaker for valgkampen.


Under punktet der KrFs kandidat vurderes legges det vekk på at kandidaten kanskje ikke er "kristen nok". Pussig nok har Senterpartiets egen kandidat god troverdighet i verdispørsmål som tidligere søndagsskolelærer. All respekt til søndagsskolelærere, men min søndagsskolelærer lærte meg at man enten var kristen eller ikke. Det går ikke an å være bare litt kristen eller ikke kristen nok.

Notatet er tydelig ikke ment for offentligheten. Hvorfor det ligger ute på nettet er uklart. Jeg fant det ved å søke på KrFs kandidat Geir Bekkevold.

hits