Ny ordfører!

25.sep.2007 @ 20:14
Det er tirsdag og jeg er kommet midtveis i min ferie. Gradestokken ligger fortsatt 25 grader pluss og det er ikke en sky på himmelen over Los Angeles.

Det er godt å være ferdig med valgkampen. Dårlig nattesøvn, ugreie leserbrev og sinte tilbakemeldinger. På den annen side veldig mange positive journalister, kollegaer (både i eget og andre parti),  LO og andre.

Lise Wiik blir ny ordfører på Notodden. Da det ble sosialistisk flertall er Lise Wiik det beste alternativet. Hun har både erfaring, lederevner og tør å ta tak. Etter min mening vil hun lede arbeiderpartiet mot sentrum og vise ansvarlighet overfor økonomisk handlingsrom. Lise Wiik blir Notoddens første kvinnelige ordfører. Hun seiler dessuten opp som en klar kandidat til stortinget om to år. Som første vara til stortinget i dag og med en tilnærmet annonym stortingsbenk fra arbeiderpartiet er hun en klar kandidat til en av de 3 første plassene på Ap's liste.

Hvem som blir Ap sin sammarbeidspartner er ennå uvisst. Mye tyder imidlertid på at det blir SOL. Sentrumspartiene har vært svært åpne for sammarbeid. Vi ønsker virkelig et sammarbeid. Vi tror det blir vanskelig for AP med en ny periode med et dominerende SOL.Godt valg!

10.sep.2007 @ 06:34

Det har vært en god valgkamp. For Notodden sin del mener jeg partiene stort sett har vært flinke til å ikke angripe hverandre, men å presentere sine saker. Derfor er det grunn til å takke de andre lokale partiene.

Jeg kunne tenke meg å oppsummere med de 5 høydepunktene fra valgkampen sett fra min side.

1.Utdelingen av frukt på Notodden Ungdomsskole.
- Gleden blandt ungdomsskoleelevene var enorm da KrF delte ut frukt rett etter siste skoletime. Bildet vist her i bloggen tidligere viser noen av de fornøyde elevene.

2. LOs valgdueller.
- Det var kjempe gøy å delta i LOs valgdueller. For uten meg selv deltok 2.kandidat på KrF lista Hanne Thürmer i duell mot Morten Halvorsen. Det var veldig inspirerende å se Hanne gjøre en kjempe god duell.

3. Nominasjonsmøtet i Notodden KrF.
- Det var med stor glede jeg fikk lov til å være KrF sin ordførerkandidat i Notodden. KrF turte å satse ungt og i kveld får vi se om det var lurt. Den fantastiske listen, med Hanne Thürmer, Knut Duesund, Marita Vik og Trond Hegna blir forhåpentlig vis en viktig maktfaktor i kommunestyret.

4. Skolevalget på Notodden.
- KrF fikk sitt beste skolevalg på Notodden noen gang. Med 8,4% oppslutning ble KrF større enn SV og RV til sammen. Større en SP og H.

5. Ny jobb.
Ja det er faktisk tilfelle. Midt i valgkampen har jeg også fått meg ny jobb. Fra 2.oktober overtar jeg som selger  i Coca-Cola mot resturant og utelivsbransjen i hele Telemark. Jeg har frem til nå ukepedlet i 2 år til Coca-Colas kontorer på Lørenskog og det blir godt å slippe det.

Godt valg og drikk en iskald Coca-Cola :)


Nettmøte i Telen.

06.sep.2007 @ 07:33
http://www.telen.no/apps/pbcs.dll/netguest?Avis=TL&Dato=20070904&Kategori=VALG&GID=15742/

Gode målinger

06.sep.2007 @ 07:26

Notodden KrF har gode målinger for tiden! I dagens Telen får KrF 11,8%!!! Dette er et utrolig bra resultat. Dersom dette blir valgresultatet skal vi være utrolig fornøyd. Målingen viser forøvrig fremgang for alle borgerlige parti og klar tilbakegang for Ap, Sol og Sp. Dersom denne målingen ville vært valgresultat ville forhandlingene etter valget være avgjørende for hvem som får ordføreren. KrFs mål er sammarbeid blandt sentrumspartiene.

En annen måling viser at 8% ønsker meg som ordfører. Justert for de som ikke stemmer betyr det at man trolig har noe støtte også utenfor eget parti. Ordførermålingen er en stor personlig seier for Drugeli, men et stort nederlag for ordføreren. FrPs Nils Bjørnflaten scorer bare 11%.


KrFs beste skolevalg noen sinne!

04.sep.2007 @ 07:47
KrF på Notodden scoret 8,4% av stemmene til elevene og ble 4.største parti ved valget på Notodden VGS. Dette er det beste valget KrF noen sinne har gjort på Notodden. Det lover bra med tanke på valget om 6 dager. Frp ble største parti foran Ap og V. KrF er 4.største parti i målingen. Interessant faktum er at KrF er større enn både SV og RV til sammen. Ved valget for to år siden var SV tre ganger så store som KrF. Nå er de halvparten så store. FrP, H, V og KrF ville i denne målingen fått et klart flertall av stemmene. Resultatet viser med tydlighet at ungdommen på Notodden ønsker forandring!

hits